Menu
Your Cart

1,67 Essilor Stylis Crizal Easy Pro (2 φακοί)

1,67  Essilor Stylis Crizal Easy Pro (2 φακοί)
1,67 Essilor Stylis Crizal Easy Pro (2 φακοί)
Οφθαλμικοί φακοί
ΧαρακτηριστικάΕπιστρωμένοι φακοί με επεξεργασία λέπτυνσης με την τεχνολογία της της Essilor με αντιχαρακτική ,αντιανακλαστική, υδρόφοβη και λιπόφοβη επίστρωση που προσδίδει διαύγεια στην όραση και αντοχή στην χάραξη. Έχουν εγγύηση επίστρωσης 2 έτη και συνοδεύονται από κάρτα γνησιότητας. Τιμή ζεύγους 200€
ΔιαθεσιμότηταΑπό +6,00 έως -10,00 σύνολο sph/cyl. Cyl από -0,25 έως -2,00 ανά 0,25D. 
200,00€
  • Απόθεμα: Διαθέσιμο
  • Model: 1,67-essilor-stylis-crizal-alize

Διαθέσιμες Επιλογές

Οργανικοί φακοί από υλικό Stylis δείκτη διάθλασης 1.67 με αντιχαρακτική, αντιανακλαστική, υδρόφοβη και λιπόφοβη επίστρωση Crizal Easy Pro
 
Χάρη στον δείκτη διάθλασής του, το υλικό 1,67 Stylis  είναι έως και 40% πιο λεπτό από το Orma 1,5 . Οι φακοί 1,67 Stylis Crizal Easy Pro είναι ιδανικοί για
συνταγές γυαλιών πάνω από 5,00 βαθμούς και έως περίπου 9,00 βαθμούς μυωπίας ή υπερμετρωπίας.Ο ασφαιρικός σχεδιασμός τους κάνει την επιφάνεια
του φακού πιο επίπεδη, με αποτέλεσμα τη μειωμένη μεγέθυνση και τη βελτιωμένη εμφάνιση ιδιαίτερα στις υπερμετρωπικές συνταγές. Το υλικό Stylis 1.67
της Essilor προσφέρει εξαιρετική αντίθεση, ευκρίνεια  και απόλυτα σωστή οπτική διόρθωση. Είναι κατάλληλο για τα περισσότερα είδη σκελετών,
συμπεριλαμβανομένων των σκελετών  χωρίς πλαίσιο. Ο οπτικός σχεδιασμός τους έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία λεπτότερων φακών με υψηλή οπτική
απόδοση. Η επίστρωση Crizal Easy Pro παρέχει καθαρή όραση χωρίς αντανακλάσεις και προσφέρει εξαιρετική προστασία από ανεπιθύμητες γρατσουνιές.
Η υδρόφοβη και η λιπόφοβη επεξεργασία της επίστρωσης κάνει τους φακούς να λερώνονται πιο δύσκολα και να καθαρίζονται εύκολα και γρήγορα
εξασφαλίζοντας καθαρή όραση κατά την διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον,οι φακοί 1,67 Stylis Crizal Easy Pro προσφέρουν εξαιρετική προστασία από τις
επιβλαβείς ακτίνες UVA & UVB. Έχουν 2 χρόνια εγγύηση για την επίστρωση και συνοδεύονται από κάρτα γνησιότητας.